Disclaimer

De websites van Staatsbosbeheer zijn met zorg samengesteld. Ze zijn uitsluitend bedoeld als informatiebron. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, als gevolg van het wel of niet gebruiken van die informatie. Aan de getoonde informatie kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden. Heb je een vraag of opmerking over de informatie op deze site? Neem dan contact op met de webredactie van Staatsbosbeheer.

E-mail

E-mail van Staatsbosbeheer kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Ben jij niet de geadresseerde of is het bericht abusievelijk aan jou gezonden, wil je dat dan melden aan de afzender en het bericht verwijderen. Staatsbosbeheer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s van het verzenden van e-mails.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op de websites van Staatsbosbeheer zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, meld dit dan aan de webredactie van Staatsbosbeheer.